Hovenier Deventer

Bestrating, tuinaanleg of Tuinonderhoud in Deventer

Uw hovenier uit Deventer

Uw hovenier uit Deventer met passie voor het vak komt bij u langs om uw tuin naar wens in te richten. Of om deze een opknapbeurt te geven en te onderhouden. Oonk Tuinen is de naam van uw hovenier uit Deventer die tot in de wijde omgeving actief is. Bent u particulier en ziet u hoe uw tuin verwilderd raakt? Heeft u geen tijd voor tuinonderhoud, maar wilt u wel een tuin waar u van geniet? Tuinontwerp en onderhoud is mijn passie net als alles wat daaraan gerelateerd is. Bijvoorbeeld het snoeien van een boom of het bestraten van uw tuin. Oonk Tuinen richt zich zowel op tuinonderhoud voor particulieren als op de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen in en rond Deventer.

Werkwijze van uw hovenier uit Deventer

U heeft een tuin en Oonk Tuinen is uw hovenier uit Deventer. Uw wensen of ideeën zet ik om in een prachtig resultaat. Bijvoorbeeld met groen blijvende planten in combinatie met een gazon of met bloemen in een schitterende kleurenpracht. Of kiest u liever voor praktisch gemak met bestrating? Uw hovenier uit Deventer luistert naar uw wensen om de ideale tuin te creëren. Om ook van het resultaat te blijven genieten, is tuinonderhoud natuurlijk belangrijk. Oonk Tuinen houdt uw tuin graag in een topconditie. Hard werken is mij op het lijf geschreven en daarbij blijft het oog voor detail bestaan.

Hard werken gaat hand in hand met zorgvuldigheid. Nooit zal ik overhaasten om de tuinklus af te raffelen. Ik werk liever secuur en langer door dan u als ontevreden klant te krijgen. Het leveren van kwaliteit is altijd het uitgangspunt van uw hovenier uit Deventer. Een tevreden klant geeft mij een goed gevoel en zo is iedereen blij. Heeft u een tuin, maar weet u niet wat u ermee aan moet? Uw hovenier uit Deventer geeft graag advies. Bel mij maar en dan bespreken wij de situatie. Het advies is vrijblijvend en misschien komt het tot een verdere kennismaking als het contact u bevalt.

Tuinieren met passie

Tuinieren is mijn passie en alles wat daarbij komt kijken. Als kind ging ik al op pad met mijn vader die hovenier was en die ik mee mocht helpen. De liefde voor het vak is vroeg ontstaan en mijn passie is al jaren mijn beroep. Sinds 2002 ben ik al werkzaam in de hoveniersbranche en medio 2018 ben ik voor mijzelf gestart onder de naam van Oonk Tuinen. Mijn eigen naam is Daan Oonk en ik sta bekend als dé hovenier uit Deventer. Het tuinieren zit verweven in mijn DNA en het maakt niet uit of het gaat om het weghalen van onkruid of het snoeien van heggen. Ik doe alles met evenveel passie en liefde voor het tuinieren. Uiteraard is er niet alleen sprake van ervaring in de praktijk, maar heb ik tevens een groenopleiding gevolgd. Mijn expertise is door de opgedane kennis en vele jaren ervaring in de groenvoorziening enorm groot en veelzijdig.

Offerte laten maken?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

Uw tuin wordt mijn visitekaartje

De passie van uw hovenier in Deventer uit zich niet alleen in mooie woorden, maar vooral in daden. Dat ziet u dan ook als de tuin klaar is en Oonk Tuinen daarmee weer een schitterend visitekaartje achterlaat. Het harde werken uit zich in het omzetten van woorden naar daden met een prachtig resultaat. Een levendige tuin of een tuin die rust uitstraalt en waar u zich fijn in voelt, geeft energie. Elke dag weer. Als professioneel hovenier houd ik uiteraard rekening met de seizoenen, zodat uw tuin in de winter er ook nog als een plaatje uitziet. U begrijpt daarom vast dat ik elke keer weer mijn uiterste best doe om elk tuinproject met een topkwaliteit af te leveren. Dat is mijn passie, mijn beroep en elke keer weer een leuke uitdaging om te realiseren. U kunt mij onder meer inschakelen voor:

Complete tuinaanleg eventueel met veranda of tuinhuis
Bestrating met keuze uit vele opties
Boomverzorging van snoeien tot voeding
Tuinonderhoud in de breedste zin van het woord

Groenvoorziening voor bedrijven en instellingen

Bedrijfstuinen hebben een dubbele functie. Enerzijds is het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen en anderzijds heeft uw bedrijf een uitstraling naar buiten. Oonk Tuinen verzorgt de aanleg en het onderhoud van prachtige bedrijfstuinen. Daarnaast voorziet uw hovenier in Deventer in de groenvoorziening van instellingen. U heeft nergens omkijken naar en de tuin blijft in een topconditie. Bel maar eens om te kijken of Oonk Tuinen ook voor uw bedrijf of instelling het verschil maakt. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen en direct een offerte aan te vragen voor tuinwerkzaamheden. Mijn handelswijze is te kenmerken als snel, efficiënt, transparant en betrouwbaar. Dat vormt de beste basis om snel tot zaken te komen.

Wilt u dat Oonk Tuinen ook uw hovenier uit Deventer wordt? Bel mij gerust. Of stuur een mail of vul het contactformulier in. Dan hoort u snel van mij.

Groenvoorziening bedrijven en instellingen

Oonk Tuinen richt zich met het aanbieden van hoveniersdiensten in de regio Deventer ook op bedrijfstuinen en instellingen die bijvoorbeeld in Bathmen, Twello, Lettele of Wilp zijn gevestigd. Vaak schiet de tijd erbij in om als bedrijf of instelling zelf tijd aan de tuin te besteden. Toch wilt u de dat de bedrijfstuin er tiptop bijligt en niet in de laatste plaats om de uitstraling naar buiten te waarborgen. Of om uw medewerkers het plezier van een prachtige bedrijfstuin te laten beleven. Oonk Tuinen is breed inzetbaar op het gebied van bedrijfstuinen en groenvoorziening voor instellingen. Bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek over de aanleg van een bedrijfstuin, tuinonderhoud, bestrating of boomverzorging. Ik sta u graag te woord en kom graag snel tot zaken als u er een goed gevoel bij heeft.

Oonk Tuinen is graag ook uw hovenier in Deventer. Bel vrijblijvend of maak direct een afspraak. Dan kom ik snel bij u langs.