Nieuwe tuin

Groene tuinen

Tuin bestraten

Andere wensen?

Complete tuinaanleg

Tuinaanleg is een vak apart. Er zijn namelijk veel aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de seizoenen, kleuren, bestrating, beplanting en onderhoudsgemak. Heeft u al een idee hoe u uw tuin ingericht wilt zien? Oonk Tuinen uit Deventer realiseert uw droomtuin en draagt zorg voor de complete tuinaanleg. Uw ideeën beginnen bij het laten ontwerpen van een nieuwe tuin. Bijvoorbeeld om de tuin van een nieuwbouwwoning in Deventer of omgeving in te richten. Of om een bestaande tuin een metamorfose te geven. Alles is wat dat betreft mogelijk. Zelfs als u graag een veranda wilt of over een tuinhuis wenst te beschikken.

Kosten complete tuinaanleg

De kosten van de complete aanleg van een tuin variëren per tuinproject. Dat heeft alles te maken met de grootte van de tuin en met de voorkeur voor materialen. Het is bijvoorbeeld voordelig om een tuin compleet van gras te voorzien. De kosten zijn hoger als de voorkeur uitgaat naar een combinatie van beplanting en straatwerk. Komt er een veranda of een tuinhuis bij? Dat is eveneens terug te zien in de kosten. De prijs komt tot stand op basis van uw wensen die in het gekozen tuinontwerp vastliggen. U heeft overigens bij Oonk Tuinen het voordeel dat er sprake is van scherpe tarieven voor de complete tuinaanleg.

Nieuwe tuin naar wens gerealiseerd

Wilt u een bloeiende en groene tuin? Of ziet u liever een nieuwe tuin met bestrating? Uw wensen vormen het uitgangspunt voor Daan van Oonk Tuinen. Daarbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring en vakkennis. Tuinen en tuineren zijn mijn lust en mijn leven. Deze passie is terug te zien in het resultaat. De complete tuinaanleg omvat een proces waarin het belangrijk is dat uw wensen vorm krijgen. Mijn expertise geeft de ruimte om u daarin van advies te voorzien.

Oonk Tuinen draagt zorgt voor het tuinontwerp en voor de complete aanleg van de tuin. Dat betekent dat als uw wensen eenmaal duidelijk zijn u alleen het resultaat nog maar hoeft af te wachten. Uw toekomstige tuin voorziet in kenmerken die u van belang vindt. Bijvoorbeeld in alle jaargetijden genieten van een bloeiende en groen blijvende tuin. Of met bestrating als grindpaden die slingerend door de tuin lopen. Of met een prachtig terras aan uw huis waarop u uitkijkt over de schitterende tuin. Er is veel mogelijk op het gebied van tuinaanleg met een compleet beplantingsplan, bestrating en gras leggen. Bel mij maar eens voor meer informatie.

Beplantingsplan en bestrating

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de beplanting in uw nieuwe tuin. Daarbij is rekening te houden met de voorkeur voor een bepaalde tuinstijl. Misschien ziet u zichzelf al zitten in een landelijk ingerichte tuin. Of genieten van de sfeer in een Engelse tuin. Zo zijn er ook opties om voor een moderne tuin te kiezen. De keuze voor beplanting en eventueel gras heeft invloed op de stijl en dat geldt eveneens voor de bestrating. Misschien heeft u uw eigen creativiteit al gebruikt en een tuinontwerp gemaakt. Dan is dat natuurlijk de basis om er verdere uitvoering aan te geven en uw eigen droomtuin waarheid te laten worden.

Met betrekking tot de bestrating zijn er vele opties. Bij een complete tuinaanleg is bestrating doorgaans onderdeel van het ontwerp. In vrijwel iedere tuin is er wel een vorm van bestrating aanwezig. Dat varieert van looppaden tot de voorkeur het grootste deel van de tuin bestraten. Of misschien is er wel een oprit of plan voor een terras die bestrating nodig hebben. Oonk Tuinen biedt een ruime keuze uit zowel beplanting en bestrating. Bijvoorbeeld met planten, bloemen, gras en bomen en keuze uit allerlei soorten stenen en tegels voor bestrating. Bijvoorbeeld moderne en grote betontegels of klinkers, maar ook waaltjes en siergrind. De complete tuinaanleg vindt dan ook plaats op basis van maatwerk. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Daan. Telefonisch, via mail of door middel van het contactformulier.

Advies en offerte tuinaanleg

Oonk Tuinen is transparant in de kosten en voorziet u graag in een offerte. Bel mij maar voor een adviesgesprek. Krijgt u een goed gevoel bij de gang van zaken? Dan kom ik graag snel tot zaken. U krijgt op basis van uw wensen een uniek tuinontwerp met een passende offerte. De prijsopgave voor een complete tuinaanleg is vrijblijvend. De uitvoering vindt pas plaats als u akkoord bent en uiteraard op een moment dat het u schikt. Oonk Tuinen is uw hoveniersbedrijf in Deventer en omgeving en realiseert al uw tuinwensen op maat.

Offerte laten maken?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!