Hovenier in de Regio

Wij werken veel in Twello, Bathmen, Lettele en Wilp

Uw hovenier in de regio

Oonk Tuinen is actief als hovenier in de regio van Deventer. Het werkgebied in dit deel van de provincie Overijssel is dan ook breed. Hovenierswerkzaamheden zijn in dat opzicht onder meer beschikbaar in Twello, Bathmen, Lettele en Wilp. De tuinen in deze regio van Deventer verdienen uiteraard de aandacht om goed tot hun recht te komen. Het gaat daarbij niet alleen om tuinen van particulieren, maar ook om bedrijfstuinen en groenvoorziening van instellingen. Oonk Tuinen is in een brede regio actief, maar ook breed inzetbaar als het gaat om de aanleg en onderhoud van tuinen.

Professionele hovenier met passie voor het vak

Daan Oonk van Oonk Tuinen is een professionele hovenier met passie voor het vak. De liefde voor tuinieren is al vroeg ontstaan. Als kind al samen met vader mee op pad om mee te helpen om tuinen weer mooi te maken. Later met het volgen van een groenopleiding vakkennis opgedaan en sinds 2002 professioneel aan de slag als hovenier. In 2018 is besloten om een zelfstandig hoveniersbedrijf in Deventer te starten en is er voor u een hovenier in de regio beschikbaar. De ene keer gaat het om tuinonderhoud in Twello en een andere keer ziet u mij bestrating aanleggen in Wilp. Zo ben ik ook actief in Bathmen en Lettele om bijvoorbeeld bomen te snoeien of een prachtige tuin te ontwerpen.

Werkzaamheden als hovenier in de regio Deventer

De werkzaamheden van uw hovenier in de regio van Deventer variëren iedere dag weer. Elke dag is er sprake van volop passie en liefde voor het vak. Hard werken is mijn motto, maar niet zonder de details uit het oog te verliezen. De werkzaamheden voer ik met de grootste zorgvuldigheid uit. Daar heeft u recht op en de tuin natuurlijk ook, want die moet er naar mijn maatstaven perfect en prachtig uitzien. Uiteraard vormen uw wensen het uitgangspunt voor het tuinonderhoud, tuinontwerp of specifieke tuinwerkzaamheden. Bijvoorbeeld boomverzorging, want dat is ook een van de specialiteiten van uw hovenier uit de regio. U mag mij altijd bellen voor vrijblijvend advies. Wie weet kan ik u van dienst zijn met mijn hoveniersbedrijf. Dan kom ik graag bij u langs of dat nu in Wilp, Twello, Bathmen of Lettele is. Voor mij is het belangrijk dat ik als uw hovenier in de regio Deventer een bijdrage lever aan het verfraaien van uw tuin. Of om u gemak te bieden met de keuze voor bestrating van uw tuin of oprit ernaast. Het is geweldig om van een mooie tuin te genieten en het is mijn doel om daar de basis voor te leggen. In het verlengde van tuinontwerp al dan niet in combinatie met bestrating geldt dat tuinonderhoud belangrijk is.

Offerte laten maken?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

Tuinonderhoud om blijvend te genieten

Een prachtige tuin komt er zonder onderhoud op den duur verwilderd uit te zien. Of zelfs treurig door al het woekerende onkruid dat de oorspronkelijke schoonheid bedekt. Dat wilt u toch niet zien gebeuren. Investeer daarom in tuinonderhoud en heeft u daar geen tijd voor of bent u daartoe niet in staat dan kunt u een beroep op mij als hovenier doen. Tuinonderhoud omvat allerlei werkzaamheden, variërend van snoeien tot het wegruimen van onkruid. Wilt u het hele jaar van een mooi gazon genieten en er geen werk van hebben? Oonk Tuinen is in de regio Deventer tevens inzetbaar om uw gazon in een optimale conditie te houden. U krijgt er veel voor terug als u het tuinonderhoud in Wilp, Lettele, Twello, Bathmen of elders in de regio aan Oonk Tuinen uitbesteedt. In elk geval een schitterende tuin die als visitekaartje achtergelaten wordt en waar iedereen graag naar kijkt en in verblijft. Bel mij maar voor een vrijblijvend gesprek.

Speciale hoveniersdiensten voor uw bedrijf of instelling

Als allround hoveniersbedrijf is Oonk Tuinen vakbekwaam met specialisaties in verschillende hoveniersdiensten. Bijvoorbeeld als het gaat om boomverzorging. Dat is al een vak apart en onderdeel van de service van uw hovenier. Staat er een boom in de weg bij uw bedrijf? Of zijn er takken die weg moeten? Oonk Tuinen is hierin gespecialiseerd en zorgt uw hovenier voor ruimte met het snoeien, kappen of omhakken van bomen. Of is er sprake van een boom of bomen in uw bedrijfstuin die juist moeten blijven? Bomen bepalen het aanzien van de omgeving en hebben een zorgvuldige verzorging nodig om in een goede conditie te blijven. Oonk Tuinen besteedt daar aandacht aan met bijvoorbeeld het geven van speciale voeding aan bomen.

Groenvoorziening bedrijven en instellingen

Oonk Tuinen richt zich met het aanbieden van hoveniersdiensten in de regio Deventer ook op bedrijfstuinen en instellingen die bijvoorbeeld in Bathmen, Twello, Lettele of Wilp zijn gevestigd. Vaak schiet de tijd erbij in om als bedrijf of instelling zelf tijd aan de tuin te besteden. Toch wilt u de dat de bedrijfstuin er tiptop bijligt en niet in de laatste plaats om de uitstraling naar buiten te waarborgen. Of om uw medewerkers het plezier van een prachtige bedrijfstuin te laten beleven. Oonk Tuinen is breed inzetbaar op het gebied van bedrijfstuinen en groenvoorziening voor instellingen. Bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek over de aanleg van een bedrijfstuin, tuinonderhoud, bestrating of boomverzorging. Ik sta u graag te woord en kom graag snel tot zaken als u er een goed gevoel bij heeft.

Oonk Tuinen is graag ook uw hovenier in Deventer. Bel vrijblijvend of maak direct een afspraak. Dan kom ik snel bij u langs.