Bedrijfstuin

Informatie Bedrijfstuinen

Waarom een nette bedrijfstuin?

Een bedrijfstuin heeft een dubbele functie. Enerzijds de uitstraling naar uw bezoekers of klanten en anderzijds voor het welzijn van uw medewerkers. U wilt toch dat uw bedrijf goed op de kaart staat? Dan is het belangrijk om aandacht aan uw bedrijfstuin te besteden. Oonk Tuinen is als allround hoveniersbedrijf in Deventer en omgeving daar graag uw partner in. Wat mag u verwachten? Een professionele opstelling en kwaliteit, maar bovenal passie en liefde voor het vak tuinieren. Dat ziet u terug in het resultaat van uw bedrijfstuin. Of het nu om de aanleg of om het onderhoud van een bedrijfstuin gaat. Overigens geldt hetzelfde als het gaat om de groenvoorziening van instellingen.

Beplanting voor bedrijfstuinen

Oonk Tuinen biedt allerlei mogelijkheden als het gaat om beplanting voor bedrijfstuinen. Het is voor uw bedrijf uiteraard belangrijk dat de tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Daar wordt bij de beplanting dan ook rekening mee gehouden. Bijvoorbeeld door voor grote groepen planten te kiezen en al dan niet met variatie in hoogte. De keuze voor groepen planten heeft als voordeel dat deze voor een rustige uitstraling en sfeervol beeld zorgen. Bovendien is er daarmee sprake van een goede bodembedekking. Het is voor medewerkers van uw bedrijf prettig dat er groen in de omgeving te zien is. De natuurlijke uitstraling heeft een positieve invloed en straalt ook af op klanten en bezoekers. Oonk Tuinen neemt u wensen als uitgangspunt, maar als professioneel hovenier denk ik uiteraard ook graag met u mee. U kunt daarom rekenen op een deskundig advies. Wilt u een bedrijfstuin aanleggen of vernieuwen? Bel mij dan om eerst eens vrijblijvend het gesprek aan te gaan of om meteen een afspraak te maken. Mailen kan natuurlijk ook.

Bestrating van bedrijfstuin

Het is afhankelijk van de situatie of het nodig is om bestrating in of rond de bedrijfstuin aan te brengen. Op een groot oppervlak is het zeker aan te raden om bij de aanleg van een bedrijfstuin voor een deel bestrating te kiezen. Bijvoorbeeld om looppaden door de tuin aan te brengen. Of als dat vanwege de situatie geen optie is om voor de tuin die bijvoorbeeld voor het bedrijfspand komt sierbestrating te realiseren. Dat versterkt het karakter van de tuin. Op het gebied van bestrating is Oonk Tuinen ook inzetbaar. Het is dus mogelijk om een totaalconcept te bieden voor tuin van uw bedrijf. Wilt u meer weten over het ontwerp en aanleg van bedrijfstuinen? Neem dan vrijblijvend contact op met Daan Oonk.

Offerte laten maken?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

Onderhoud bedrijfstuinen

Een eenmaal aangelegde bedrijfstuin verliest de glans en schoonheid op het moment dat er geen aandacht is voor het tuinonderhoud. Het is belangrijk om dat te voorkomen. Een verwaarloosde tuin heeft namelijk zijn weerslag op de bedrijfsuitstraling. Het is gemakkelijk om het onderhoud van de tuin uit te besteden. Bovendien hoeft dat met een uitgekiend onderhoudsplan niet eens zo duur te zijn. Oonk Tuinen uit Deventer is als hoveniersbedrijf in de brede regio inzetbaar voor het onderhoud van bedrijfstuinen. Ook uw bedrijfstuin blijft er prachtig uitzien als u het onderhoud uitbesteedt. Het onkruidvrij maken van de tuin is een van de onderhoudsdiensten. Dat geldt ook voor het maaien van een gazon en het verzorgen van het snoeiwerk bij de overgang van de seizoenen. Uw bedrijfstuin ziet er het hele jaar door verzorgd en netjes uit als u Oonk Tuinen het onderhoud laat verzorgen. Bel maar eens voor een vrijblijvend advies.

Speciale hoveniersdiensten voor uw bedrijf of instelling

Als allround hoveniersbedrijf is Oonk Tuinen vakbekwaam met specialisaties in verschillende hoveniersdiensten. Bijvoorbeeld als het gaat om boomverzorging. Dat is al een vak apart en onderdeel van de service van uw hovenier. Staat er een boom in de weg bij uw bedrijf? Of zijn er takken die weg moeten? Oonk Tuinen is hierin gespecialiseerd en zorgt uw hovenier voor ruimte met het snoeien, kappen of omhakken van bomen. Of is er sprake van een boom of bomen in uw bedrijfstuin die juist moeten blijven? Bomen bepalen het aanzien van de omgeving en hebben een zorgvuldige verzorging nodig om in een goede conditie te blijven. Oonk Tuinen besteedt daar aandacht aan met bijvoorbeeld het geven van speciale voeding aan bomen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Denkt u dat hoveniersbedrijf Oonk Tuinen uit Deventer de ideale partner is voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw bedrijfstuin? Of om te voorzien in de groenvoorziening van uw instelling in Deventer of omgeving? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via mail of vul het contactformulier in. Wilt u mij liever persoonlijk spreken? Bel dan snel voor een vrijblijvend gesprek.